Home > assembly configuration > add assembly configuration error

add assembly configuration error

ASP.NET Community Standup Forums Help Home/ASP.NET Forums/General ASP.NET/Configuration and Deployment/Configuration Error : Configuration Error : assembly configuration and break-up history of rodinia a synthesis RSS 1 reply Last post Jul 27, 2006 solidworks assembly configuration 02:31 PM by DarrellNorton ‹ Previous Thread|Next Thread › Print Share Twitter Facebook Email Shortcuts Active

Solidworks Assembly Configuration Design Table

Threads Unanswered Threads Unresolved Threads Support Options Advanced Search Reply OmerJaved None 0 Points 4 Posts Configuration Error : Jul 27, 2006 04:20 AM|OmerJaved|LINK

Maven Assembly Configuration

Hi, I sometimes get the following configuration error. In the following instance it is mentioning about and Enterprise Library assembly but in other cases it mentions about some other assemblies too. If you look down at the trace there it mentions about failing to load the assembly from ASP.NET Temporary files. The web config add assembly error however disappears for itself after a while. Would appreciate any thoughts on this issue. Configuration Error Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately. Parser Error Message: Access is denied: 'Microsoft.Practices.EnterpriseLibrary.Common'. Source Error: Line 196: Line 197: Line 198: Line 199: Line 200: Source File: c:\windows\microsoft.net\framework\v1.1.4322\Config\machine.config Line: 198 Assembly Load Trace: The following information can be helpful to determine why the assembly 'Microsoft.Practices.EnterpriseLibrary.Common' could not be loaded. === Pre-bind state information ===LOG: DisplayName = Microsoft.Practices.EnterpriseLibrary.Common (Partial)LOG: Appbase = file:///c:/inetpub/wwwroot/MediConnectLOG: Initial PrivatePath = binCalling assembly : (Unknown).===LOG: Policy not being applied to reference at this time (private, custom, partial, or location-based assembly bind).LOG: Post-policy reference: Microsoft.Practices.EnterpriseLibrary.CommonLOG: Attempting download of new URL file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v1.1.4322/Temporary ASP.NET Files/mediconnect/2c32cc07/96804ec7/Microsoft.Practices.EnterpriseLibrary.Common.DLL.LOG: Attempting download of new URL file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v1.1.4322/Temporary ASP.NET Files/mediconnect/2c32cc07/96804ec7/Microsoft.Practices.

() - ASP.NET General I had a similar problem: For me the problem would arise the 2nd or 3rd time I would compile the web app after rebooting my

How To Add Assembly Reference In Web Config

machine. I could never get it build properly again except on reboot. I was finally able to resolve this problem by turning of the indexing service in Start->Administrative Tools->Services. You may need to turn off the indexing service on your server and reboot it. After that, assuming this is the same issue I had, you shouldn't have any further problems. http://forums.asp.net/t/1012001.aspx?Configuration+Error+add+assembly+ Chris "Natty Gur" wrote in message news:erL3UaZODHA.2788TK2MSFTNGP10.phx.gbl... Hi, Shutdown aspnet_wp.exe process from the task ... Thread Tools Show Printable Version Email this Page… Subscribe to this Thread… Display Linear Mode Switch to Hybrid Mode Switch to Threaded Mode June 24th,07:34 PM #1 Re: Configuration Error () I had a similar problem: For me the problem would arise the 2nd http://www.justskins.com/forums/configuration-error-add-assembly-2921.html or 3rd time I would compile the web app after rebooting my machine. I could never get it build properly again except on reboot. I was finally able to resolve this problem by turning of the indexing service in Start->Administrative Tools->Services. You may need to turn off the indexing service on your server and reboot it. After that, assuming this is the same issue I had, you shouldn't have any further problems. Chris "Natty Gur" wrote in message news:erL3UaZODHA.2788TK2MSFTNGP10.phx.gbl... Hi, Shutdown aspnet_wp.exe process from the task manager. If it still happened, check if you already installed service pack 2. Natty Gur, CTO Dao2Com Ltd. 28th Baruch Hirsch st. Bnei-Brak Israel , 51114 Phone Numbers: Office: +972-(0)3-5786668 Fax: +972-(0)3-5703475 Mobile: +972-(0)58-888377 Know the overall picture *** Sent via Developersdex [url]http://www.developersdex.com[/url] *** Don't just participate in USENET...get rewarded for it! Chris McKenzie Guest « HELP: Build and Browse - Missing | encoding not working? » Similar Threads Question Assembly.GetExecutingAssembly().CreateInstance("Sy stem.Windows.Controls.Button") By Unregistered in forum Brainstorming Area Replies: 0 Last Post: February 23rd, 11:05 AM Assembly acessing StrongNamed assembly getting "Access D

here for http://stackoverflow.com/questions/9456207/how-to-add-assembly-in-web-config-file-of-mvc-4 a quick overview of the site Help Center http://www.infragistics.com/community/forums/t/90290.aspx Detailed answers to any questions you might have Meta Discuss the workings and policies of this site About Us Learn more about Stack Overflow the company Business Learn more about hiring developers assembly configuration or posting ads with us Stack Overflow Questions Jobs Documentation Tags Users Badges Ask Question x Dismiss Join the Stack Overflow Community Stack Overflow is a community of 4.7 million programmers, just like you, helping each other. Join them; it only solidworks assembly configuration takes a minute: Sign up How to add assembly in web.config file of mvc 4 up vote 21 down vote favorite 4 I have a "MVC 4" project and i want to add an assembly to web.config file but i don't know where should i put it. I try any ways but i cant find the solution. every time i got this error: You must add a reference to assembly 'System.Data.Entity, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089'. this is my web.config file:

Mon, Jun 16 2014 6:58 PM Reply Hi, I am able to run my code in development where the infragistics controls are installed. I have copied the DLL files to the bin folder on my test server and I'm receiving this runtime error: Could not load file or assembly 'Infragistics.Web, Version=13.2.20132.2109, Culture=neutral, PublicKeyToken=7dd5c3163f2cd0cb' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. Here are my references in the VS project: These dll files have been copied to the bin folder on my test server. What else am i missing? Thanks, Steve Reply Post Points: 35 Verified Answer [Infragistics] Ivaylo Points 10,180 Replied On: Thu, Jun 19 2014 2:44 AM Reply Verified by steverobinson Hello, It is possible to use the existing 10.3 functionality together with the new product version you have purchased. We have created version-free assemblies in order to make this possible. This will allow you to preserve the code and functionalities of the classic co

 

Related content

No related pages.